1. Bugiraportit ja palaute XenForo-MuroBBS:stä tähän viestiketjuun

    Tuliko vastaan englantia tai huonoa suomea, raportoi tähän viestiketjuun

Aidosti tulinen chilikastike

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja K2, 09.06.2006.

  1. K2

    Rekisteröitynyt:
    27.08.2000
    Viestejä:
    428
    Minä olen oikeasti koukussa chiliin, enkä tahdo löytää enää riittävän tulista chilikastiketta. Ostin tuossa ""tulisen"" annoksen thairuokaa ja lisäsin siihen neljä punaista chilipaprikaa, mutta kaipaisin vielä paljon tulisempaa annosta. Tiedän ainoastaan yhden ravintolan Oulusta, josta saan riittävän tulista ruokaa, mutta joka päivä ei viitsisi maksaa ~12e päivällisestä.

    Kaupan chilikastikkeet ovat mietoja, eikä punaisilla chilipippureillakaan pitkälle pötkitä. Olisiko jossain nettikauppa, josta voisi tilata aidosti tulista chilikastiketta?
     
  2. lab rat

    Rekisteröitynyt:
    24.06.2001
    Viestejä:
    30
  3. attepatte

    Rekisteröitynyt:
    02.03.2001
    Viestejä:
    38
    Eikös kovikset kasvata ite jotkut turbo-chilit ja tekee niistä sitten omat kastikkeet jotka on niin tulisia että maailma räjähtää?[signature]YUO = TEH SUCK[/signature]
     
  4. DoZe

    Rekisteröitynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    252
    Käyppäs hakemassa Stokalta Habaneroja ja lisäilet niitä maun mukaan ruokaan. On melkoisen ärhäkkää tavaraa :)[signature]P4 530, 2xKHX5400 512MB DDR2, Asus Extreme 6600 GT 256MB, Asus P5ND2 SLI, 200GB + 2x250GB, Powered By Fortron 500W Blue Storm[/signature]
     
  5. Spec

    Rekisteröitynyt:
    14.09.2001
    Viestejä:
    350
    Mikäs se yksi superchili oli mistä oli murossakin juttua jokunen aika sitten? Sitä tarvitsi pelkästään sivellä ruokaan ja oli aivan riittävän tulista :) Semmosta kun pari palkoa murskaat soosiin niin eiköhän ala olee aika tulista.
     
  6. Bargain

    Rekisteröitynyt:
    03.09.2001
    Viestejä:
    436
    Mitähän se Hammond tuossa sipaisi kieleensä Top Gearin Z4M-pätkässä :)[signature]To win you I'd stand naked, stoned and stabbed/ I'd call that a bargain/ The best I ever had[/signature]
     
  7. kansaIainen

    Rekisteröitynyt:
    11.05.2003
    Viestejä:
    5 929
    Jokin semmoinen mauste, ettei sitä voi laittaa kattilaan ensiksi, koska se menisi pohjasta läpi, on muistaakseni nimeltään molekyylihappo. Kattilaan pitää laittaa ensin vettä ja sitten vasta molekyylihappoa, ettei eväät valu saman tien Maapallon ytimeen.

    Ja kaikkihan tietänee, mistä molekyylihappoa saa? Millaisessa astiassa se olisi parasta säilyttää? :D[signature]Tiede on tapa oppia elämään epävarmuuden kanssa.[/signature]
     
  8. JmJ

    Rekisteröitynyt:
    13.02.2000
    Viestejä:
    198
    Habaneroja kaupasta ja teet niistä itse tabasco tyyppistä kastiketta. Helppo valmistaa, tulisuus toista luokkaa kuin kaupan litkuilla.[signature]- JmJ -
    Jyväskylä/Korpilahti
    [/signature]
     
  9. formulax

    Rekisteröitynyt:
    06.02.2003
    Viestejä:
    9
  10. Twister

    Rekisteröitynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    106
  11. P-2

    Rekisteröitynyt:
    22.08.2001
    Viestejä:
    154
    Ei 12 egee kyllä ole kovin paha maukkaasta ja täyttävästä(?) ravintola ateriasta.[signature]The ProBeat - konemusiikki projektini
    Arbeit macht frei - Saksalaista huumoria[/signature]
     
  12. eriklaus

    Rekisteröitynyt:
    24.03.2004
    Viestejä:
    543
  13. Juzzi888

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2003
    Viestejä:
    2 274
    Joka päivä?
     
  14. HenryL

    Rekisteröitynyt:
    10.11.1999
    Viestejä:
    533
    Alkuperäiseen kysymykseen offtopic-vastaus: Itselläni oli sama tilanne, tuohon auttoi kokonaan tulisista ruoista luopuminen pariksi kuukaudeksi. Toleranssi heikkeni ja nyt taas on tabascostakin iloa :)[signature]Elämä on kuin siivetön kuikka. Ei karhea, mutta nälkäinen.
    Myynnissä paljon cd-levyjä (musa), kysy mailitse tai mesessä.
    Helsinki[/signature]
     
  15. salmon

    Rekisteröitynyt:
    09.11.2002
    Viestejä:
    939

    Dorset naga http://en.wikipedia.org/wiki/Dorset_Naga. Mitattu lähes miljoona scovillea. Tujuinta tavaraahan on puhdas kapsaisiini ~16 miljoonaa scovillea ja esim. pepper-kingistä http://www.pepper-king.com/shop/index.php?cPath=28_39 voi tilata kunnon liemiä. Postikulut ovat käsittääkseni 17e painosta riippumatta vaikken tuolta ole itse mitään tilannutkaan.
     
  16. pimeys

    Rekisteröitynyt:
    21.03.2000
    Viestejä:
    184
    Jos se on samanlaista kuin Kertalaaki, niin sitä lienee paras säilyttää timanteilla vuoratussa astiassa.[signature][/signature]
     
  17. morte

    Rekisteröitynyt:
    02.11.2001
    Viestejä:
    121
    Felixin pienet punaiset putkilot ovat riittävää kamaa minulle.
    Niitä on ainaskin chili, valkosipuli ja piparminttu.[signature]the Father of the Myron and the Meero and a husband of Nina
    Sulevin mielestä olen 'Himonussija!' Forum48 [/signature]
     
  18. JuhaH

    Rekisteröitynyt:
    30.01.2003
    Viestejä:
    1 605
    Ainakin Prismasta saa suhteellisen isoissa paketeissa thai-chiliä tai rawitteja (nimi riippuu vähän viljeliästä). Pieniä pitkulaisia ja pirullisia chilejä. Noita pätii paketillisen 5mm paloiksi laittaa purkkiin, lisää etikkaa, vettä, hieman sokeria ja mausteita maun mukaan ja antaa maustua päivän pari, niin pitäisi olla ihan riittävän tulista soosia.
     
  19. DoZe

    Rekisteröitynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    252
    Kertalaaki? on jo sellaista ainetta että sitä ei ihan jokaiselta kaapista löydykkään, mistähän tuota voisi tilata? Vieläkö Peloton tuota valmistaa?[signature]P4 530, 2xKHX5400 512MB DDR2, Asus Extreme 6600 GT 256MB, Asus P5ND2 SLI, 200GB + 2x250GB, Powered By Fortron 500W Blue Storm[/signature]
     
  20. pimeys

    Rekisteröitynyt:
    21.03.2000
    Viestejä:
    184
    Ei valitettavasti. Reseptille tapahtui valitettava onnettomuus.[signature][/signature]
     
  21. Makee

    Rekisteröitynyt:
    19.11.1999
    Viestejä:
    36
  22. Garjala

    Rekisteröitynyt:
    30.03.2000
    Viestejä:
    5 058
    http://extremefood.com/index.php

    Tuon puljun litkuista ei kukaan enää paranna tulisuutta. Tyyppi mm. myy puhtaana aineena noiden chilien poltteen aikaansaavaa ainetta. Ja kastikkeet, joita tuolla on myynnissä räjäyttävät pään tavalliselta kuluttajalta. Kovimpien aineiden vaikutusta puljun omistaja kuvaili sanoilla: ""on kuin löisi lekalla kieleen"".

    EDIT: Kokeile vaikka tuota http://extremefood.com/product.php?id=9

    [Edited by: Garjala on 10.6.2006 14:31][signature][color=""red""]Suomi sai arvoisensa presidentin[/color]
    Eipä näytä olevan kansan tasossa hurraamista...

    [/signature]
     
  23. Bonkers

    Rekisteröitynyt:
    31.10.2005
    Viestejä:
    44
    Mites threadin avaajalle maistuu sitten muu kuin tulinen ruoka? Vai onko suu jo niin paskana ettei muu kuin uber-chili enää maistu?

    Älytöntä keekoilua kun pitää olla niin tulista että suu palaa ja silmistä valuu vettä mutta pitää näyttää että on kova jätkä.[signature]A64 3500+, 1GB, 7800GT[/signature]
     
  24. Moonshades

    Rekisteröitynyt:
    09.01.2001
    Viestejä:
    1 157
    InfernoChilin pojat teki palveluksen suomalaisille chilipäille! Menivät ja avasivat chilisoosikaupan, josta saa vihdoin aidosti tulista kastiketta Suomesta tilaamalla.
    www.chilikauppa.fi

    Ei ole pahemmin kokemusta näistä "Uber tulisista" sooseista ennestään, mutta tilaus lähti matkaan. Onkos Murolaisilla kokemuksia valikoimassa olevista tuotteista, mitä kannattaa tilata? Lähetyskulut kyllä ovat hieman suolaiset, 10?. :-/
    [signature]Ugh.[/signature]
     
  25. serbia

    Rekisteröitynyt:
    29.07.2006
    Viestejä:
    393
    Ihan yhtä typerää on juoda viinaa ja polttaa tupakkaa että näyttäis kovemmalta. Ihme keekoilua.
    Omien rajojen hakemista ja kaveripiirissä hauskapitämistä toi minusta on. Ja joskus kun maustaminen sattuu hyvin, niin tulisen ruuan jälkimaku tekee euforisen olon mitä on mukava vaan analysoida selällään makuulla sängyssä.

    Ei pidä haukkua asioita mistä ei tiedä mitään asiasta.

     

Jaa tämä sivu